مناسبت ها

پرچم های مناسبتی ماه رمضان 1401

پرچم اهتزاز تبریک رمضان 99

پرچم اهتزاز ویژه ایام ماه مبارک رمضان

بارنگ ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و تسلیت ایام شهادت مولای متقیان علی علیه السلام، طرح های جدید برای پرچم اهتزاز ویژه ایام ماه مبارک رمضان سال 1401 را در این مرکز طراحی و عرضه می کند.

 

خرید پرچم اهتزاز ویژه تبریک آغاز ماه مبارک رمضان

جنس پرچم های چاپ شده در مرکز بارنگ کاملا تضمین شده می باشد. شما دوستان و همراهان گرامی هم می توانید از طرح های از پیش طراحی شده استفاده کنید و هم می توانید طرح های خود را برای ما ارسال کرده تا کارشناسان ما در مرکز چاپ پرچم بارنگ در سریعترین زمان ممکن چاپ و به دستتان برسانند.

 

نمونه طرح های پرچم اهتزاز تبریک آغاز ماه مبارک رمضان:

نمونه طرح های پرچم اهتزاز رمضان 99

لطفا از این مطلب نیز بازدید کنید: پرچم ایران در طول تاریخ

پرچم رمضان سال 99لطفا از این مطلب نیز بازدید کنید: تاریخچه پرچم کشورها

 

خرید پرچم اهتزاز ویژه تبریک آغاز ماه مبارک رمضان

رمضان ماه میهمانی خداوند

رمضان ماه میهمانی خداوند است و قرآن کتاب هدایت بشریت در یکی از شبهای قدرش نازل شده است. در این ماه درهای رحمت خداوند برای آمرزش گناهان انسانها باز است؛ روزه گرفتن در این ماه واجب و منظور از روزه گرفتن آن است که انسان برای اطاعت فرمان خدا، از اذان صبح تا مغرب، از چیزهایی که روزه را باطل میکند خودداری نماید؛ روزه مختص به یک آئین و شریعت خاص نبوده بلکه از قبل وجود داشته است؛ روزه از جهت فردی و اجتماعی دارای فوائد زیادی است از جمله:

معنویات فرد را بالا می برد؛ اراده و ایمان فرد را تقویت میکند؛ صبر انسان را بالا می برد، بهداشت، سلامت جسمی، روحی و روانی فرد را تامین می کند، خودسازی فردی، ایجاد اخلاص در افراد و … نقش به سزایی را ایفا می نماید. روزه، برای اقتصاد جامعه مفید است و همچون سدی عظیم در مقابل اسراف ها و تبذیرهای انسانی در جامعه میباشد که مانع از شکاف و جدایی بین اقشار مختلف جامعه از لحاظ وضعیت اقتصادی گشته و یک مساوات و توازن خاص را در جامعه بین اقشار غنی وفقیر بر قرار می سازد؛ همچنین موجب میشود تا غنی ضمن اطلاع از وضعیت فقیر از او دستگیری نماید؛ روزه داری درس توحید و ولایت-پذیری را به افراد جامعه می آموزد.

پرچم اهتزاز ویژه شب شهادت امام علی(ع) و شب های قدر

شبهای قدر و شبهای ضربت خوردن امام علی(ع) از شب های مهم ماه مبارک رمضان برای ما مسلمانان جهان می باشد. شب 19 ماه مبارک رمضان مصادف است با ضربت خوردن امام علی (ع) امام اول شیعیان جهان می باشد.

 

نمونه طرح های پرچم اهتزاز به مناسبت شهادت امام علی (ع)

پرچم شهادت حضرت علی

لطفا از این مطلب نیز بازدید کنید: چاپ پرچم تبلیغات تشریفات و رومیزی با طرح دلخواه

پرچم شهادت حضرت علی (ع)

بورس بازار پرچم در تهران

پرچم تسلیت شهادت حضرت علی (ع)

پرچم اهتزاز تبریک عید فطر

بارنگ بزرگترین مرکز چاپ پرچم در تهران پیشاپیش عیدفطر را به همه مسلمانان جهان تبریک عرض می کند. پرچم های استقبال از این روز برای شما دوستان و همراهان طراحی کرده ایم، شما می توانید با طرحی اختصاصی از لوگو شرکت و کسب کار خود به استقبال این عیدفطر بروید. طرح های خود را برای ما ارسال کنید.

نمونه طرح های پرچم اهتزاز تبریک عید فطر

چاپ پرچم تبریک عید سعید فطر عید بندگی

برای رفتن به لیست قیمت انواع پرچم کلیک کنید.

پرچم عید فطر 99

برای اطلاع از انواع پایه پرچم و قیمت آن کلیک کنید.

عیدفطر عید اولیاء الله و روزه داران

فطر، عید اولیاء الله و روزه دارانی است که گوی سبقت را از دیگران ربوده اند و در این روز فرا خوانده شوند تا جوایز و هدایان را دریافت کنند.

عید فطر یکى از دو عید بزرگ اسلامى است که درباره آن احادیث و روایات بیشمارى وارد شده است. مسلمانان روزه‏ دار که ماه رمضان را به روزه گذرانده و از خوردن و آشامیدن و بسیارى از کارهاى مباح دیگر امتناع ورزیده‏اند، اکنون پس از گذشت ماه رمضان در نخستین روز ماه شوال اجر و پاداش خود را از خداوند می ‏طلبند; اجر و پاداشى که خود خداوند به آنان وعده داده است.

 

خطبه امیرالمومنین(ع) در مورد عید فطر

امیر المومنین(ع) در یکى از اعیاد فطر خطبه ‏اى خوانده‏ اند و در آن مومنان را بشارت و مبطلان را بیم داده‏ اند: خطب امیر المومنین على بن ابى طالب(ع) یوم الفطر فقال: «ایها الناس! ان یومکم هذا یوم یثاب فیه المحسنون و یخسر فیه المبطلون و هو یوم اشبه بیوم قیامکم، فاذکروا بخروجکم من منازلکم الى مصلاکم خروجکم من الاجداث الى ربکم و اذکروا بوقوفکم فی مصلاکم وقوفکم بین یدى ربکم، و اذکروا برجوعکم الى منازلکم رجوعکم الى منازلکم فی الجنه.عباد الله! ان ادنى ما للصائمین و الصائمات ان ینادیهم ملک فی آخر یوم من شهر رمضان ابشروا عباد الله فقد غفر لکم ما سلف من ذنوبکم فانظروا کیف تکونون فیما تستانفون.»

 

ترجمه خطبه امیرالمومنین(ع) درمورد عیدفطر

اى مردم! این روز شما روزى است که نیکوکاران در آن پاداش مى‏گیرند و زیانکاران و تبهکاران در آن مایوس و ناامید میگردند و این شباهتى زیاد به روز قیامت دارد. پس با خروج از منازل و رهسپارى به سوى جایگاه نماز عید، خروجتان را از قبر و رفتنتان را به سوى پروردگار به یاد آورید، و با ایستادن در جایگاه نماز، ایستادن در برابر پروردگارتان را یاد کنید، و با بازگشت‏ به سوى منازل خود، بازگشتتان به سوى منازلتان در بهشت‏ برین را متذکر شوید. اى بندگان خدا. کمترین چیزى که به زنان و مردان روزه‏ دار داده مى‏شود، این است که فرشته ‏اى در آخرین روز ماه رمضان به آنان ندا مى‏دهد و مى‏گوید: هان! بشارتتان باد، اى بندگان خدا که گناهان گذشته‏ تان آمرزیده شد! پس به فکر آینده خویش باشید که چگونه بقیه ایام را بگذرانید؟

 

سخنان عارف وارسته میرزا جواد آقا ملکی تبریزی در مورد عیدفطر

عارف وارسته، «میرزا جواد آقا ملکى تبریزى‏» درباره عید فطر آورده است: «عید فطر روزى است که خداوند آن را از میان دیگر روزها برگزیده است و مخصوص هدیه بخشیدن و جایزه دادن به بندگان خویش ساخته است. خداوند به آنان اجازه داده است تا در این روز نزد حضرتش گرد آیند و بر خوان کرم او بنشینند و ادب بندگى به جاى آرند; چشم امید به درگاه او دوزند و از خطاهاى خویش پوزش خواهند; نیازهاى خویش به نزد او آرند و آرزوهاى خویش از او خواهند. و نیز آنان را وعده و مژده داده است که هر نیازى به او آرند، برآورد و بیش از آنچه چشم دارند به آنان ببخشد، از مهربانى و بنده ‏نوازى، بخشایش و کارسازى در حق آنان روا دارد که گمان نیز نمی برند.»

ماه-مبارک-رمضان

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید